Wie zijn wij? 

DownTownLeusden (DTL) is opgericht door Leusdenaren voor Leusdenaren. Wij willen mensen met een verstandelijke beperking een plaats geven in de samenleving. Dit doen wij door het zoeken van stage- en werkplekken, het organiseren van de Sprokkelstagedag, facilitaire ondersteuning bij grote evenementen en verbindingen leggen tussen sociale initiatieven en zorgaanbieders. 

Een inclusieve samenleving maak je met elkaar! 

Het bestuur van DownTownLeusden bestaat uit:  

Harmen van Zwol, Ron Verhoeve, Pauline van den Brink,  Ilse Vasterman en Karolien Pouwels. Het bestuur zet zich op vrijwillige basis in voor DTL. D.w.z. dat zij geen beloning of onkostenvergoeding ontvangen voor hun werkzaamheden.

In 2022 hebben we veel werk verzet op de Hamershof vanuit de winkel van Leusden Natuurlijk. We hebben winkelcentrum de Hamershof schoongehouden, kaarten gemaakt voor verkoop in de winkel en klusjes en klussen gedaan voor verschillende winkeliers. Daarnaast hebben we weer geholpen bij veel leuke activiteiten voor onder andere Fort33, de Lions en de gemeente Leusden en een succesvolle meewerkdag georganiseerd.  We hebben natuurlijk ook een financieel verantwoording over 2022. Klik hier als je die wilt zien. 

Voor ons beleidsplan 2023 - 2024 klik je hier.  

 

Ons bestuur

Ilse Vasterman
Pauline van den Brink
Harmen van Zwol
Karolien Pouwels
Ron Verhoeve