Save the date: 13 februari 2024 is de volgende DTL MeeWerkDag!

De DTL MeeWerkDag van 2 februari 2023 was weer een groot succes! Ongeveer 35 stagiaires, met een verstandelijke beperking, hebben weer een dag kunnen 'proeven' aan werk. Echt werk! In een winkel, de horeca, de groenvoorziening en op nog veel meer mooie plekken. Van 10.00 tot 14.00 uur. Deze stagedag organiseerden wij nu voor de 7de keer en elke keer is het weer een groot succes. Voor iedereen: ondernemers, deelnemers én publiek. Lees hier het artikel dat in de LeusderKrant is verschenen.Heb je interesse om als ondernemer ook eens mee te doen? Graag! Laat het ons weten via downtownleusden@gmail.com. De DTLMeewerkdag organiseren wij in nauwe samenwerking met ZMLK school Beekdal en zorgorganisatie Abrona.


Wil je een donatie doen om de DTLMeeWerkDag weer tot een succes te maken?

Ons rekeningnummer is NL86 RABO 0329 102 33 8. Dank u wel!

Laatste nieuws


4 november 2021 was er weer een meewerkdag. Klik hier voor een krantenartikel over deze geweldige dag!

 
 
 
 
 
 

* verplichte velden

Heb je 10 oktober onze jongeren het verkeer zien regelen en cateringwerkzaamheden zien doen bij de ISVW? Al enkele jaren helpen wij bij de Herfstwandeling van de Lions Club Leusden.


Eindelijk konden onze j ongeren weer meehelpen bij een evenement. Leusden is weer een stukje schoner doordat wij mee hebben gedaan met Opgeruimd Leusden.

In de media!


Meer weten over onze samenwerking met tourist information Leusden?


Lees dan hier het artikel uit de Leusderkrant!

Wij feliciteren de gezamenijke servicec lubs van Leusden met de 'gemeentepluim'. En zijn heel blij en trots dat de donatie die er bij hoort aan DTL is gegeven.


Klik hier voor het krantenartikel!

Meedoen?


Wil jij je ook aanmelden om mee te helpen bij evenementen in Leusden? Of heeft u een leuke stage/werkplek voor een van onze enthousiaste DTL'ers? Stuur dan een berichtje naar downtownleusden@gmail.com of ga naar het contactformulier op deze website.